Meld je aan voor mijn gratis introductiecursus. Of bel vrijblijvend voor een afspraak.

Moet jij je lens ook weleens oppoetsen?

Moet jij je lens ook weleens oppoetsen?

blog Moet jij je lens ook weleens oppoetsen?

Het is vrijdagavond en weekend, ik geniet van mijn knusse woonkamer. Afgelopen week gebeurde er iets waardoor ik helemaal uit balans was. Ik werd totaal teruggegooid in een oud stuk. Alsof de hele kamer vol met mijn demonen zat te kijken en tegen mij zeiden: Wat heb je hier over te zeggen? Is het niet waar soms? En ook ik heb dan de neiging om hard weg te lopen. Maar ik deed het niet.

Het is zo mooi om te ervaren dat ik soms in het diepe water wordt gegooid en denk, help, waar zit ik nu in…..maar dan een dag of twee later te merken dat ik dat ik toch weer een laagje heb kunnen afpellen van oud zeer, al dacht ik er wel klaar mee te zijn.

Het werd weer helder, meer dan voorheen. Ik voel me krachtiger en zekerder, maar vooral met meer vertrouwen.

Wat een bijzondere reis is de reis van heling toch, het is zo mooi om te voelen dat je het niet alleen hoeft te doen, dat je geleid wordt langs al je stukken die aandacht nodig hebben om zo je systeem helderder en schoner te kunnen maken.

Zodat de kracht van de Bron er beter doorheen kan werken. Ik voel me dankbaar voor al mijn ervaringen, al mijn ervaringen hebben mij gebracht waar ik nu ben. Dus ja, ik heb mijn lens weer opgepoetst.

Hoe doe jij dat?

Liefs Marja

Het Zeeuws Coachhuis 06-33053368

Heb je een vraag of een opmerking, laat het mij weten, wil je hulp om jouw lens op te poetsen, maak dan een afspraak. Je hebt mijn onverdeelde aandacht.

Gratis 4-delige serie "De verandering".

Meld je aan en je krijgt direct toegang tot deze unieke cursus.