Van rups naar vlinder

Gaat 2020 voor jou een jaar worden waarin je gaat transformeren van rups naar vlinder?

Van rups naar vlinder

Een nieuw jaar staat voor de deur, wat zijn jouw plannen voor dit komende jaar? En ben je blij met het afgelopen jaar? Heb je stappen kunnen zetten waar je blij van wordt? 

Iedereen begint als een rups, wordt dan een pop en uiteindelijk wat hij bedoeld is te zijn, een vlinder. Ben jij de vlinder die je wilt zijn, met je eigen authentieke kleuren? Of worstel je nog om uit je cocon te komen en voel je dat het niet zo goed lukt?

 

Van rups naar vlinder 1

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom jij nog niet bent ontpopt. Misschien zitten er dingen in je familie systeem die je tegenhouden, of heb je angsten die je tegenhouden. Misschien ben je nooit gezien of gehoord en kun je jezelf niet zien en horen. 

Ik help je graag om te gaan stralen en  je zielsverlangen te gaan leven, om echt blij te zijn met wie je bent en onvoorwaardelijk van jezelf te gaan houden.

Het kan zijn dat je nog worstelt met oude kind pijn. Maar je hoeft daar niet je leven lang de gevolgen van te dragen.

Zelf heb ik jarenlang niet geweten waarom alles zo moeizaam voelde, ik had geen idee, totdat ik op onderzoek uitging. Totdat ik naar binnen keerde en een paar grote ontdekkingen deed. Totdat ik leerde mezelf onvoorwaardelijk te steunen en van mezelf te houden.

Daarmee kon ik de basis leggen voor een gelukkig en vervuld leven. Dat was wel een reis, met pieken en dalen, maar zo bevrijdend en zo boeiend, ik had het nooit willen missen. 

Met alle inzichten en ervaringen die ik heb gehad en mijn opleidingen die ik heb gevolgd wil ik jou helpen op jouw reis. Wil ik met je mee lopen en samen met jou kijken wat er nodig is om die prachtige vlinder te zijn die je in essentie al bent.

-2020 – 

Neem niet langer genoegen met middelmatigheid Kies voor jezelf en ga leren vliegen, je kunt het!  Jij bent het waard om in te investeren, je tijd en aandacht aan jezelf te geven. Het is je geboorterecht om gelukkig te zijn

Van rups naar vlinder 2

Ik gun jou zo dat je die mooie vlinder bent die van bloem naar bloem vliegt. In mijn half jaar traject maken we samen een hele reis die jou naar dat punt gaat brengen dat je je vrij voelt en kunt gaan stralen. Een reis waarin je alle angsten en tekortkomingen die je ervaart omzet naar kracht en zelfvertrouwen. Je ontvangt elke week een module en naar aanleiding daarvan een coachgesprek, waarin we de issus’s die je ervaart kunt transformeren. Zodat je stappen kunt gaan zetten in je eigen proces.

Ik loop met je mee en ben er 100% voor jou als je werk wilt maken van je eigen leven. Als jij jezelf op de 1e plaatst wilt zetten in 2020 en niet op de 2e of zelfs de 4e plaats waar je nu misschien staat.

Als jij het jaar goed wilt beginnen en het voelt goed om dat samen te doen nodig ik je uit voor een gesprek, waarin we kijken of dit traject voor jou de juiste stap is. Of dit past bij waar je nu bent. Er is een stevige dosis commitment voor nodig, je zult echt in jezelf moeten investeren op meerdere fronten, maar het is zo de moeite waard!

Neem contact op met mij als je voelt dat je toe bent aan een volgende stap.

Tel:06-33053368 of stuur een email: info@hetzeeuwscoachhuis.nl

Warme groet,

Marja

Laat een reactie achter

Uw reactie zal eerste beoordeeld worden alvorens het wordt geplaatst.