Laat je coachen door De Bron

Je beste coach ever is de Bron, de helende liefdevolle kracht van de Liefde

Ben jij er helemaal klaar voor om je betere zelf te worden? Stap dan in je eigen grootsheid​

We worden overspoeld door coaches, het aanbod is nog nooit zo groot geweest. En zeg eens eerlijk, soms zie je door de bomen het bos toch niet meer?

De ene heeft deze methode en de ander een andere methodiek. Allemaal helpend dat geloof ik ook. Iedereen richt zich op een stukje van jou probleem. Zo heb je stresscoaching en coaching om een betere voetballer te worden en nog veel meer.

Er is een coachingsprogramma dat allesomvattend is en jouw hele zijn naar een hoger level wilt brengen. 

Jouw Bron wacht op jou en wil niets liever dan je laten stralen. Deze liefdevolle energie wil dat je geniet van wie je bent en je helpen volledig tot je recht te komen. Deze coaching is allesomvattend en compleet. 

Het is namelijk de kracht van je Bron waar jij een wezenlijk onderdeel van bent of je het nu erkent, weet, of niet weet.

Laat je coachen door het Universum

Jouw diepste verlangens worden daar gezien en gehoord. De grootste troost wordt daar gevonden. Je mooiste zelf ontdek je daar. 

Daarbij mag je je laten helpen door mensen die jou dit pad voorleven en laten zien. Waarna je zelfstandig je eigen weg mag gaan, precies de weg die voor jou het allerbeste is en waar jij het beste uit de verf komt als mens hier op aarde. 

Hoe zou het zijn als je weet wat jij hier op aarde komt doen en wat jouw taken en uitdagingen zijn. Zonder verstrikt te raken in de problemen waar je tegenaan loopt, zonder te verdrinken in de pijn die je voelt, zonder hoge muren die je om je heen moet bouwen om jezelf te beschermen.

Waarin je in alle kwetsbaarheid volledig jezelf mag zijn, geen toneelstukken meer hoeft op te voeren, niet meer in elkaar krimpt omdat je je voelt afgewezen?

Ik ben, toen ik het leven ontzettend pijnlijk en zelfs soms ondraaglijk vond, die weg gegaan. Ik voel me beschermd en geliefd en oneindig rijk met de schatten die ik heb gevonden op mijn reis. 

En nee, ik heb  de wijsheid niet in pacht, dit verhaal gaat zelfs niet over mij. Dit verhaal gaat over jou!

Ik gun jou zo dat je dit ook gaat ervaren en dat je ontdekt dat de illusies waar jij jezelf mee hebt opgezadeld niets met het echte leven te maken hebben.
De Verdieping Wie ben ik? 10

Heb ik het dan zo goed voor elkaar? Ja en nee, want ook ik ga deze leerweg en ben lerende, ik heb ook uitdagingen en momenten dat ik met menselijke gevoelens wordt gecontronteerd. Die als hooggevoelige vrouw ook nog eens behoorlijk binnen kunnen komen. 

Ik identificeer me niet meer met mijn pijn en frustratie die ik soms ondervind. Ik heb geleerd hoe ik die in liefde kan transformeren. Ik voel me zoveel krachtiger en fijner dan mijn hele leven hiervoor. Omdat ik weet waar ik zijn moet met mijn vragen en geleerd hebt hoe ik pijn, frustratie en ongenoegen kan transformeren, terwijl ik daar vroeger dagenlang mee rond bleef lopen. 

En weet je, elke keer als ik weer een uitdaging ben aangegaan voel ik dat ik een stapje hoger ben geklommen op de ladder, voel ik dat ik weer meer inzicht en wijsheid heb ontvangen. 

Ik ben dankbaar voor de ervaringen die ik had, leuk of niet leuk, ze hebben mij allemaal geholpen om mezelf verder te ontwikkelen en te zijn wie ik nu ben.

 

Wil jij graag een stukje met mij meereizen? Schrijf je in op de nieuwsbrief van Het Zeeuws Coachhuis, hier op de homepage, zodat je op de hoogte wordt gehouden van workshops en cursussen die ik geef omdat ik de zeer waardevolle informatie graag door wil geven aan jou. 

Ik gun het jou ook zo om je fijn te voelen, van jezelf te genieten en de liefde te kunnen ontvangen die ook voor jou  beschikbaar is. 

Liefs Marja

Laat een reactie achter

Uw reactie zal eerste beoordeeld worden alvorens het wordt geplaatst.