Hè, staan daar letters op?

He, staan daar letters op?

Afgelopen week gebeurde er iets geks. Ik bedacht dat ik zin in een kop koffie had. Tegenwoordig drink ik dat veel minder dan vroeger, maar dat houdt in dat ik er ook erg van kan genieten. 

Dus ik pak de kan om te vullen met water en ineens komen die letters die erop staan in mijn bewustzijn. Ik denk: “Hè staan er letters op die kan?” 

Nu moet je weten dat ik dat apparaat al zo’n 16 jaar heb en gebruik. (goed he!) En ineens komen die letters in mijn bewustzijn. Alsof ik naar iets totaal nieuws kijk. Naar iets wat ik nooit eerder heb waargenomen.

Dat was een bijzondere ervaring, want dat betekent dat je kennelijk alleen de dingen ziet die in jouw bewustzijn zijn. Zoals overal zwangere vrouwen zien als je zelf zwanger bent. Of overal de auto tegenkomen die je zo leuk vindt, het valt je ineens op.

Dat attendeerde me er nogeens op dat het zo belangrijk is om je focus bewust ergens op te richten. 

Heb jij je focus op moeite, pijn en ellende? Dan is dat wat je ontvangt. Kun jij je focus op liefde en overvloed houden? Dan zal dat ook in je bewustzijn verschijnen.

Ga daar dus zorgvuldig mee om. Nu wist ik dat heus wel, maar zo’n gek voorval maakte mij nog eens extra duidelijk hoe het werkt door het aan den lijve te ondervinden.

De wereld kreunt, er is angst en pijn. Ga je mee in die angst? Of neem je gewoon je verantwoordelijkheid en blijf je tegelijkertijd in liefde en vrede?

Iets om over na te denken toch in deze bizarre tijd.

Ik verbind me met mijn Bron, elke dag weer en weiger langer afscheiding en angst te accepteren, ik heb er genoeg van gehad. Dank je wel. 

Waar kies jij voor? 

Mijn verlangen is dat iedereen kiest voor wie die werkelijk is, los van wat anderen hem/haar hebben laten geloven of wat hij/zij zichzelf heeft wijsgemaakt. 

Je bent zoveel meer dan je denkt, je bent een kind van de Bron. Wie doet je wat!

De Verdieping Ik hou van mij

Laat een reactie achter

Uw reactie zal eerste beoordeeld worden alvorens het wordt geplaatst.