Hoe blijf ik trouw aan mijzelf in deze veranderende tijd!

 

De laatste maanden is er veel gebeurd! Wat doen deze veranderingen met mij? Hoe blijf ik zo dicht mogelijk bij mezelf? Waar kies ik voor?

Wij zijn “De vrouwenspiegel”, vier vrouwen die een cirkel hebben opgericht met als doel er te zijn voor onszelf en voor elkaar. Wij creeéren gezamenlijk een veilige plek waar je je verhaal kunt doen.

Op 11,12 en 13 augustus 2020 organiseren wij een aantal dagen op de Kunstwei in Wolphaartsdijk rondom het thema “Hoe blijf ik trouw aan mijzelf in deze veranderende tijd”. Op deze dagen gaan wij op een afwisselende en creatieve manier aan de slag met dit thema.10.00-12.30

Programma:

  • dinsdag     11 aug. 2020 10.00-16.30
  • woensdag 12 aug. 2020 10.00-12.30
  • woensdag 12 aug. 2020  09.30-18.00
  • donderdag 13 aug. 2020 10.00-16.30
  • Workshop “wie ben ik?”
  • Workshop Soulcollage®kaart “Mijn natuurlijke zelf”.
  • Individuele consulten, zie onder
  • Workshop “Wat kies ik?”

De themaworkshops geven wij gezamenlijk. Wat we precies gaan doen houden wij lekker nog even geheim. Prijs 65 euro per dag 120 euro voor dinsdag en donderdag samen. (lunch zelf meebrengen, wij zorgen voor koffie, thee en water)

In de Workshop Soulcollage®kaart maken we met plaatjes uit tijdschriften een zielenkaart die de energie van dit moment weergeeft, Aan het eind van de workshop gaan we de kaarten lezen, 35 euro gegeven door Clasien Elenbaas, kunstzinnig Dynamisch coaching. De Bonte Merel

http://www.debontemerel.nl

Individuele consulten:
Familieopstellingen:

Als je verlangt iets te onderzoeken heb je de gelegenheid je aan te melden voor een (familie)opstelling. Dit is een proces waarbij bewuste en onbewuste psychische structuren door mensen plaatsvervangend gerepresenteerd worden. Voor een opstelling met representanten is de vergoeding voor de vraaginbrenger 65 euro en voor de representant 15 euro. Wanneer er geen representanten zijn kan er een individueel consult worden afgenomen, vergoeding 65 euro. De familieopstellingen worden verzorgd door Marja van Willegen van Het Zeeuws Coachhuis

http://www.hetzeeuwscoachhuis.nl

Kindertolk:

“Weet je dat je kind jou de waarhied laat zien over jouw leven? Helder en puur en liefdevol. Je kind spiegelt je feilloos…, maar niet alleen je kind, ook je partner, vriendin of de buurvrouw. Als kindertolk loop ik graag een stukje mee op jouw pad”. Wil je meer uitleg over wat ik doe, kom gerust bij mij langs. Het is ook mogelijk een 1e consult bij mij te doen (incl. vertaling). Prijs 1e consult 80 euro, gegeven door Iris Schilperoord, kindertolk®, creatieve workshops, clownerie, De Blauwe Iris

http://www.de-blauwe-iris.jimdosite.com

HaraHealing:

Hara is een begrip dat je tegenkomt in bijvoorbeeld Shaitu of Oosterse vechtsporten en staat voor het energiecentrum onder je navel waar de energieën van de aarde en uit de kosmos samenkomen. Een harahealing is een korte energetische healing van ongeveer 15 minuten waarin ik dit energiekanaal schoonmaak en je help je energie weer te laten stromen. Prijs 15 euro, Patricia van der Klugt, healer en trainer, De Vuurpauw

http://www.devuurpauw.webnode.nl

Aanmelden:

Aan de Themaworkshops en de Workshop Soulcollage®kaart maken kunnen maximaal 8 mensen deelnemen. Wil je zeker zijn van een plaats meld je dan aan per e-mail:

Vrouwenspiegelingen@gmail.com

Afspraken voor een indivuduele consulten kunnen zowel vooraf gemaakt worden via de bovengenoemde trainers of op de dagen zelf. 

Voel je welkom!

Laat een reactie achter

Uw reactie zal eerste beoordeeld worden alvorens het wordt geplaatst.