Bijna voorjaar, wat mag er bij jou gaan groeien?

Voorjaar....wat mag er bij jou gaan groeien?

Voorjaar, de eerste lentebode is al gesignaleerd. Mijn vraag is aan jou wat jij graag wilt laten groeien. Wat zijn jouw wensen en verlangens en waar wil je naar toe?

In deze workshop van 10.00 – 17.00 uur gaan we gezamenlijk op onderzoek uit. Misschien heb je al plannen en weet je niet goed hoe je moet beginnen. Misschien durf je je wensen nog niet hardop uit te spreken. 

Deze dag kunnen we inzoomen op jou in een heel besloten groepje vrouwen die allemaal een hartewens hebben en dromen van iets anders. 

We gaan kijken waar jouw kwaliteiten liggen en ontdekken hoe je eerste stappen kunt zetten om je dromen waar je maken. 

We gaan kijken waar blokkades liggen en waarom je nog niet hebt gedaan wat je graag wilde doen. 

Je gaat naar huis met je eigen blauwdruk op zak van je talenten. Met duidelijk in zicht waar je aandacht aan zou moeten besteden om je plannen verder vorm te kunnen geven. 

Als er belemmeringen liggen op persoonlijk vlak, denk aan weinig zelfvertrouwen, bepaalde overtuigingen die je niet helpen dan besteden we daar aandacht aan. Iedereen heeft wel dingen die hem stiekem tegenhouden. Misschien ben jij bang om afgewezen te worden als je kenbaar maakt wat er diep in je leeft. 

Het zou jammer zijn als die dingen je tegen houden. 

Wil jij in een kleine groep vrouwen samen werken en leren van elkaar om zo je eigen pad verder uit te werken? Kom dan naar deze workshop, waarin we samen op ontdekking gaan. 

De workshop is breed opgezet en er komen veel verschillende elementen samen, jij pikt eruit wat voor jou waardevol is. Ik beloof je dat het een leerzame interessante dag wordt. 

 

Ik zorg voor een gezonde lunch, voldoende koffie en thee met wat lekkers erbij.

Aanmelden kan door een bericht te sturen naar info@hetzeeuwscoachhuis.nl

De bijdrage voor deze dagworkshop is € 75

Wat ontvang je:

  • Een blauwdruk van jezelf met jouw kwaliteiten 
  • je maakt een plan waarin je de eerste stappen zet om je droom te verwezenlijken
  • Je ontvangt een e-book, waar je behandelde stof nog eens kunt nalezen
  • Je krijgt meer inzicht in wat je tegenhoudt en handvaten hoe je dit kunt oplossen.

Het mooie van een kleine groep is dat je leert van elkaar. Dat je elkaar steunt en helpt. Het geeft energie om dit samen te doen.