Homepage 2

Hoe herstel ik de verbinding met mezelf?

En hoe maak ik contact met mijn innerlijk kind?

De meeste mensen kijken mij niet begrijpend aan als ik ze uitleg dat alles bij jezelf begint en je het contact eerst met jezelf moet herstellen alvorens je iets in de buitenwereld wilt creëeren. Dat geeft je kracht. Anders ben je net als een ontwortelde boom, je kunt niet meer je volle potentie leven. Je bent geheel of gedeeltelijk afgescheiden van je Bron. Je mist de noodzakelijke ondersteuning en wijsheid vanuit je hart. Je kunt op wilskracht heel veel bereiken, maar de kans is groot dat je uitgeput raakt, omdat je jezelf niet voedt.

Daarom heb ik daar een workshop van 2,5 uur voor gemaakt, waarin ik samen met jou de verbinding wil gaan leggen. Waarin ik je verschillende suggesties doe hoe je te werk kunt gaan. Waarin we samen stappen zetten. Zeg je dat wil ik ook? Laten we samen de wereld een beetje mooier maken. Meldt je aan via info@hetzeeuwscoachhuis.nl of bel 06-33053368

Voor € 29,50 kun je erbij zijn. Je bent van harte welkom!