mijn verhaal

Homepage 7

Mijn naam is Marja van Willegen en ik help jou je emoties te omarmen zodat ze vóór je gaan werken en je je eigen unieke plek kunt innemen.

Als jij je emoties gebruikt zoals ze bedoeld zijn zul je rust en vrede ervaren in je leven. Zul je in één lijn zijn met wie je bent. Dan hoef je je niet meer in allerlei bochten te wringen omdat je je geen raad weet met je emoties. Als jij goed met je emoties omgaat zul je je comfortabel voelen met jezelf ongeacht wat er gebeurt in je leven. Kun je in jouw waarheid leven, zonder concessies te hoeven doen waar je je eigenlijk helemaal niet goed bij voelt. En dat is precies waarmee ik je graag wil helpen.

Ik heb jarenlang geworsteld met mijn emoties. Ik voelde me onveilig en niet geborgen. Doordat ik mezelf afviel en niet goed voor mezelf kon opkomen voelde ik me een speelbal van anderen. Ik saboteerde mezelf en daardoor ging ik me steeds slechter voelen. Totdat ik op een dieptepunt kwam in mijn leven en genoodzaakt was er meer onderzoek naar te gaan doen. En dat heeft mij een schat aan informatie en wijsheid opgeleverd. Maar minstens zo belangrijk is het dat ik daardoor blijer en gelukkiger werd en de rust en vrede diep in mezelf kon vinden.

Als jij je emoties niet serieus neemt kan het zelfs zo zijn dat je er op den duur ziek van wordt. Weggestopte pijn is namelijk nooit weg, maar altijd latent aanwezig om bij elke geschikte gebeurtenis weer de kop op te steken. En al die negatieve energie draag je met je mee. En ik verzeker je dat dat niet goed is voor jou, voor je lichaam en zelfs niet voor je omgeving.

De zoektocht naar het waarom van mijn pijn en mislukkingen bracht mij zo onwijs veel inzichten, rust en liefde, dat het verlangen ontstond dit te gaan delen. Omdat ik het jou zo gun dat je geniet van het leven dat je hebt. Het leven is niet bedoeld om te overleven, het leven is bedoeld om voluit te leven en om er plezier, geluk en voldoening bij te ervaren.

En dat is precies waar mijn missie ligt. Jou helpen als je bent vastgelopen in je emoties, als je bang bent om ernaar te kijken, als je je  belemmert voelt op allerlei fronten van je leven en je je er niet van bewust bent dat je de oplossing in jezelf draagt. En wat zo mooi is…….je kunt het helemaal zelf creëeren. Met je eigen prachtige zelf.

  • Van buiten
  • Van binnen
  • Of van boven
  • Je mag hulp vragen!

Na ca. 5 jaar in loondienst bij een makelaar werkzaam te zijn geweest, begon ik in 2009 mijn eigen woningmakelaardij en ik had een heerlijke tijd. Ik heb prachtige huizen verkocht, geweldige ervaringen gehad en mooie samenwerking met mijn klanten. Helaas was het begin van mijn bedrijf tegelijk het begin van een langdurige woningcrisis,  waardoor ik in 2013 mijn makelaardij moest staken. Ik voelde wanhoop en verlies en was moe van het vechten om mijn hoofd boven water te houden.

Ik kon toen nog niet weten dat er iets veel beters op mij wachtte. Ik begon opleidingen coaching en counseling  te volgen en deed een opleiding systemisch werken. Ik ging op zoek naar wie ik werkelijk was en er ging een andere wereld voor mij open. Alle gevoelde eenzaamheid en verdriet mocht ik transformeren en ik ging voelen wat het betekent om “het oude” los te laten, anders te gaan denken en voelen. Om mezelf geborgenheid te geven en liefde en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik werd wakker uit mijn zelf gecreëerde droom van mislukking en struggel.

Daaruit is het online half jaar traject ontstaan, een online traject met persoonlijke begeleiding een half jaar lang, waarin zelfontwikkeling en realisatie centraal staan. Waarin je een stevige basis legt voor een vervuld gelukkig leven vol liefde en blijdschap.

Vergeet niet de 4-delige gratis serie aan te vragen om alvast de eerste stappen te gaan zetten in je eigen proces van ontwikkeling. Na afloop van de 4-delige serie ontvang je alle informatie over het transformerend half jaar traject.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Marja van Willegen
Het Zeeuws Coachhuis
Watersniphof 87
4332 CS Middelburg