mijn verhaal

Mijn naam is Marja van Willegen moeder van 4 kinderen, 8 kleinkinderen en zelfs een achterkleindochter. Wat een rijkdom. Ballet en paardrijden zijn mijn passies, maar inmiddels is mijn passie ook jou te helpen je te verbinden met je ware zelf.  

Ik help jou je emoties te omarmen zodat ze vóór je gaan werken en je je eigen unieke plek kunt innemen.

Mijn overtuiging is dat we allemaal, ook ik, verantwoordelijk zijn voor ons eigen leven. Voor alle goede dingen en voor de minder goede dingen. Wat we denken, vaak spelen onze onbewuste overtuigingen mee, creëert ons leven en onze toekomst. Maar vaak wijzen we naar de ander en zo verliezen we onze macht. Zo maken we onszelf slachtoffer. Het is tijd dat we die eigen verantwoordelijkheid gaan oppakken, om zo een leven te hebben in liefde, voldoening en gezondheid. 

De Bron zal  ons altijd steunen, maar steunen we onszelf ook?

Einstein zei; heden, verleden en toekomst is een illusie, maar wel een hardnekkige. Veel van onze overtuigingen zijn gebaseerd op wat we van onze ouders en omgeving leerden als klein kind, die overtuigingen hebben we overgenomen en zijn in onze database terecht gekomen. Het heden vormt de toekomst, dus daarmee is verleden, heden en toekomst met elkaar verbonden. Nu je volwassen bent, mag en kun je onderzoeken of de overtuigingen uit je jonge jaren je nog wel helpen. 

Weet dat je onderbewuste, daar waar al die informatie is opgeslagen, altijd sterker is dan je bewuste wil om iets te veranderen. En dat kan voor veel frustratie zorgen. Dan wordt het tijd om je overtuigingen te onderzoeken en je ondermijnende overtuigingen in te ruilen voor krachtige overtuigingen die je helpen en ondersteunen.

Iedereen heeft trauma’s opgelopen als kind, de een meer dan de ander, de in stress en paniek binnenkomende informatie kunnen onze hersenen niet op een normale manier verwerken, dit kan een grote invloed hebben op je leven. Je kunt dit niet met denken oplossen, omdat die informatie niet op die manier bereikbaar is. Er zijn gelukkig wel manieren om deze onderliggende dynamieken zichtbaar te maken. Ik wil je daarbij helpen.

  • Van buiten
  • Van binnen
  • Of van boven
  • Je mag hulp vragen!

Na ca. 5 jaar in loondienst bij een makelaar werkzaam te zijn geweest, begon ik in 2009 mijn eigen woningmakelaardij en ik had een heerlijke tijd. Ik heb prachtige huizen verkocht, geweldige ervaringen gehad en mooie samenwerking met mijn klanten. Helaas was het begin van mijn bedrijf tegelijk het begin van een langdurige woningcrisis,  waardoor ik in 2013 mijn makelaardij moest staken. Ik voelde wanhoop en verlies en was moe van het vechten om mijn hoofd boven water te houden.

Ik kon toen nog niet weten dat er iets veel beters op mij wachtte. Ik begon opleidingen te volgen. Ik ging op zoek naar wie ik werkelijk was en er ging een andere wereld voor mij open. Alle gevoelde eenzaamheid en verdriet mocht ik transformeren en ik ging voelen wat het betekent om “het oude” los te laten, anders te gaan denken en voelen. Om mezelf geborgenheid te geven en liefde en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik werd wakker uit mijn zelf gecreëerde droom van mislukking en struggel.

De opleidingen die ik heb gevolgd zijn:

  1. coaching
  2. coaching ADHD
  3. counseling
  4. conseling rouwverwerking
  5. mindfulness
  6. de basis en master opleiding familieopstellingen – 3-D Systemisch Werk” (de Velsen methode) *Geaccrediteerd door KTNO – balc beroepsorganisatie – ABvC 
 
Deze kennis zet ik in om jou te helpen, meer nog laat ik me leiden door de Bron van liefde en wijsheid. Mijn overtuiging is dat het werken vanuit authenticiteit en een oprechte liefdevolle wens jou verder te helpen minstens zo belangrijk zijn als mijn gevolgde opleidingen.

Daaruit is een online traject ontstaan, met minstens zoveel persoonlijke begeleiding. Dit is een intensief half jaar begeleiding, waarin zelfontwikkeling en realisatie centraal staan. Waarin je een stevige basis legt voor jouw meesterschap over je eigen leven.

Vergeet niet de 4-delige gratis serie aan te vragen om alvast de eerste stappen te gaan zetten in je eigen proces van ontwikkeling. Je kunt mij bellen om een gratis sessie aan te vragen waarin we samen kijken wat jij nodig hebt om verder te kunnen en je hoogste zelf te gaan leven.
Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.
Marja

 

Marja van Willegen
Het Zeeuws Coachhuis
Watersniphof 87
4332 CS Middelburg