Meld je aan voor mijn gratis introductiecursus. Of bel vrijblijvend voor een afspraak.

Mijn verhaal

De noodzaak om stil te staan bij je eigen leven en je persoonlijke ontwikkeling, komt vaak op het moment dat je vastgelopen bent. 

Bij mij was dat in ieder geval zo. Ik had zo hard mijn best gedaan en zo hard gewerkt dat ik uitgeput was. Ik had niet geleerd mijn grenzen te bewaken en goed voor mezelf te zorgen. Na vele jaren van ploeteren en tegenslagen zat ik er doorheen.

Dat was het moment waarop ik dacht: dit moet anders. Ik ging op onderzoek uit, ging veel lezen en volgde opleidingen  die mij ondersteunden in dat zoekproces. Dat gaf mij gaandeweg inzichten die ik ben gaan implanteren voor het creëren van een beter leven.

Een leven van innerlijke rust en vrede. Ik heb het daarvoor nooit gekend. Ik begreep nu ook waar mijn blokkades vandaan kwamen.

Vooral mijn opleiding systemisch werk heeft mij daar waardevolle inzichten en  antwoorden opgeleverd.

Ik ben vrij, leef en geniet

Daaruit zijn de online cursussen onstaan waarin ik jou ondersteun door persoonlijke coachinggesprekken.

 
  • De halfjaar cursus “De Verdieping”” is een traject waarin lesstof en intensieve begeleiding er samen voor gaan zorgen dat jij je oude pijn gaat transformeren, nieuwe inzichten gaat verwerven, beter naar jezelf gaat luisteren en gaat leven in plaats van overleven. Deze cursus beoogt een diepgaande transformatie. Je zult zelfverzekerder zijn en weten hoe je jezelf kunt geven wat je nodig hebt.             
  • De cursus “Hoe leer ik mijn grenzen liefdevol stellen?” leert je dicht bij jezelf te blijven. Beter voor jezelf op te komen en je grenzen te bewaken. Je leert de signalen herkennen en op tijd je eigen ruimte te claimen. Enkele signalen zijn: te snel ja zeggen en spijt hebben erna. Je te snel verantwoordelijk voelen. Te vaak piekeren hoe het met de ander is. Snel iets toezeggen voor de ander te willen doen. Het zijn maar enkele voorbeelden.
Wat is mijn motivatie?

Mijn motivatie om jou te willen helpen is dat ik er heel blij van word als ik zie dat jij de kwaliteit van je leven omhoog brengt, ik word er blij van als ik zie dat jij jezelf waardeert en liefde voor jezelf hebt, waardoor je het ook weer naar jouw naaste omgeving kunt uitstralen. Er schuilt een grote schoonheid in mensen die zichzelf onvoorwaardelijk steunen en liefhebben.

Zo maken we ons eigen leven mooier, maar ook deze wereld. Doe jij mee?
Ik ben volledig toegewijd aan jouw resultaat. 
 

Marja van Willegen
Het Zeeuws Coachhuis
Watersniphof 87
4332 CS Middelburg

Gratis 4-delige serie "De verandering".

Meld je aan en je krijgt direct toegang tot deze unieke cursus.